jaanan terveyspalvelu


  hierontakiviä
Etusivu

Urheiluhieronta

Kuumakivihieronta

Triggerpistehieronta

Osteopatia

PT

kuumakivi
                      Jo tuhansia vuosia sitten ihmisiä on hoidettu kuumilla kivillä mm. antiikin Kreikassa, Egyptissä, Intiassa, Kiinassa ja Havaijilla.

Rosa Graf Hot Stone-kivet ovat tulivuoriperäisiä ja ne pystyvät sitomaan lämpöä itseensä pitkäksi aikaa. Kreikkalaiset käsin hiotut kivet ovat kauniin sileitä ja liukuvat kevyesti hierottaessa. Hieronta tapahtuu lämpöisillä kivillä ja aromaattista öljyä käyttäen. Jokaiselle vartalon alueelle on omat sopivan kokoiset hoitokivensä.
 
Kuumakivihieronnassa koko vartalon käsittelyssä käydään läpi seuraavat hoitoalueet: jalkapohjat, jalat, vatsa, kädet, rinta, selkä, hartiat, niska ja kasvot. Hoitoaika on 1 tunti.

Kuumakivihieronta on syvärentouttavaa. Kivet ovat itseensä lämpöä sitovia, sileitä pinnaltaan ja liukuvat iholla kevyesti. Lämmöllä ja kosketuksella yhdessä on endorfiinejä vapauttava vaikutus. Hoito antaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen ja pehmittää myös hieman ihoa, koska iho sivellään öljyllä ennen hoitoa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.

Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä. Ennen kaikkea kuumakivihieronta on stressiä laukaiseva ja nautinnollinen hetki keholle ja mielelle!

Kiviterapian vasta-aiheita ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä mielellään ohentuneelle iholle. Myös muut hieronnan vasta-aiheet ovat esteenä tälle hoidolle, kuten esimerkiksi tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume, flunssa, jne.

Jos olet epävarma, voitko ottaa vastaan hierontaa, kysy neuvoa lääkäriltäsi.

kivi1


yrtkivi